Dödsfall, Wiveca Wiklund, Skellefteå

Wiveca Wiklund
Wiveca Wiklund

Dödsfall, Wiweca Wiklund, Skellefteå

Dödsfall 23 januari 2021 05:00

Efter en tids sjukdom avled min älskade mor Wiweca Wiklund den 11 januari 2021. Wiweca blev 81 år.

Wiweca var dotter till Axel Hägg och Elsa Fällman. Wiweca föddes i Norsjö. 1961 gifte sig Wiweca med Bertil Wiklund, och tillsammans fick de sonen Robert.

Familjen var mycket viktig för min mor, och hon ställde alltid upp. Min mor arbetade inom vården innan hon blev förtidspensionerad.

Djur och natur var en mycket viktig del i hennes liv. Under många år tävlade min mor och far med hundar på hundkapp och hundutställningar. Många älskade djur har funnits i hemmet, hundar, kanin, fåglar och katter.

Förutom att sköta hemmets sysslor, tyckte min mor om att läsa och lösa korsord. Resor var också ett stort intresse, såväl utomlands som inom landet. Favoritställena var sommarstugan nära Kåge, samt Udden och Svansele, där vi gärna parkerade husvagnen i skogen vid älven.

Trots sjukdom så kämpande min mor för oss båda. Hon ville vara med, åka ut på korta resor och samtala med vänner. Jag minns min mor som en fast punkt i vardagen, och jag kommer alltid att minnas hennes omtanke och kärlek till sin familj. Sorgen och saknaden är stor, men en tröst är att min mor nu fått återförenas med min far. Jag kommer för alltid att bära med dem i mitt hjärta.

Robert

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa