Dödsfall, Ulrika Renholm, Skellefteå

Ulrika Renholm
Ulrika Renholm

Ulrika Renholm, Skellefteå

Dödsfall 30 januari 2021 05:00

Mamma har efter en lång tids sjukdom lämnat oss. Saknaden är enorm, men alla minnen lever kvar.

 Mamma föddes 1968 i Umeå. Där växte hon upp tillsammans med sin mamma, Margareta, och pappa, Gunnar. 1975 så föddes hennes lillebror, Henrik. Genast så byggdes ett starkt syskonband som skulle hållas livet ut.

 Mamma har alltid gillat musik, speciellt dans. Och det var just på en danskväll -87 som hon träffade sin livskamrat och kärlek, Roger. De flyttade ihop -88 och förlovade sig två år senare. Exakt 30 år, på dagen, efter förlovningen så gifte mamma och pappa. 

De flyttade ihop, Skellefteå blev nya hemstaden, och startade sitt liv tillsammans. 1993 föddes dottern, Isabell, tre år senare så föddes sonen, Pontus. 

Mamma har alltid varit väldigt familjekär av sig. Om nära och kära mådde bra, så mådde hon bra. 

Hon har aldrig haft problem med att träffa nya vänner. Med sina öppna armar och härliga positivitet så blev hon väldigt omtyckt av personerna runt omkring sig. 

På vintern så gillade hon att åka skidor i fjällen och såg även en hel del hockey när sonen spelade. Under sommaren var det mycket fotbollstittande, då Isabell spelade hela sin ungdomstid i Morön.

Förutom fotbollen på sommaren så spelade hon, liksom hela familjen, golf. Hon var med i den kända ”kackel-touren”, där hon och väninnorna valde att låta pratet eka över golfbanan medans de vissa gånger gick förbi sin boll och glömde bort att de faktiskt skulle spela också.

Under senare åren så var barnbarnen, Frans och Sally, en stor del av slutperioden på hennes liv. Så fort det fanns tid över, så satt hon sig i bilen och åkte ut till Gummark för att spendera tid med småtrollen. ”Momo” var en stor favorit hos barnbarnen.

 2017 så kom beskedet som senare skulle ta hennes liv. Cancer. Mamma sa direkt att ”Jag ska inte måla fan på väggen.”, och det gjorde hon inte. Hon tänkte inte låta en sjukdom trycka ner henne från att fortsätta leva det liv som hon vill ha. Mellan alla behandlingar så var hon väldigt glad över livet, och planerade alltid roligheter med vänner och familj. Det var det bästa hon visste, att ha kul med de närmaste.

Mamma tog sina sista andetag med sin familj och bror i sin närhet. Ett liv, fullt med glädje, kärlek och skratt, har avslutats för tidigt. Vi kommer alltid att minnas alla fina minnen med henne.

Världens bästa Fru, Mamma, Syster och bästa vän.

Barnen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa