Dödsfall: Torsten Lundmark, Östra Falmark Publ 9 juni

Torsten Lundmark, Östra Falmark.

Dödsfall2020-06-09 05:00

Torsten (Totte) Lundmark, Östra Falmark, har efter en kort tids sjukdom lämnat oss i stor sorg och saknad, 64 år gammal. Pappa växte upp på Sörböle som nummer fem i en syskonskara på sju barn med sina föräldrar Gustav och Carin Lundmark.

Under uppväxten tillbringade han mycket tid hos faster Linnea och farbror Bernhard på Udden i Östra Falmark vars hus han sedan tog över, byggde ut och gjorde till sitt och familjens hem. Efter avslutad skolgång gick han på ASEA industriskola i Västerås där han träffade Lena som han fick oss fyra barn med. 

År 1982 gick flyttlasset till Skellefteå. Väl där fick han utlopp för sin entreprenöriella ådra i och med öppnandet av Hyresbutiken, som han grundande tillsammans med sin bror Martin. Bröderna startade på senare år även fastighetsbolaget T/M Fastigheter där han var verksam till slutet.

Med tiden gick Totte och Lena skilda vägar och han träffade senare Marianne, som funnits vid hans sida i många år. Totalt sex barnbarn har det hunnit bli och alla har de haft förmånen att njuta av mycket tid tillsammans med honom på Udden.

Glad, social, utåtriktad, hjälpsam och engagerad – så känner de flesta igen honom. Vi är många som saknar pappa i denna svåra tid och hans minne kommer vara kvar för alltid.

Marika, Mattias, Fredrik och Rickard

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!