Dödsfall, Sven-Olav Holmgren, Hällfors

Sven-Olav Holmgren, Hällfors

Sven-Olav Holmgren

Sven-Olav Holmgren

Foto: Privat

Dödsfall2021-10-09 05:00

Kvällen den 2 oktober somnade Sven-Olav Holmgren, vår make/pappa/svärfar/farfar, in i sitt kära hem i Hällfors omgiven av sin familj. Han växte upp i Avan-Lövånger men flyttade vid ung ålder till Fällfors. Många fina sommardagar tillbringade han tillsammans med familjen i Kågnäsuddens fiskeläge.

Han var en person som ständigt funderade på hur man kan lösa problem, detta var en stor tillgång i hans arbete som verktygskonstruktör åt olika företag. Han var otroligt finurlig och tjuvrolig. S-O var inte en man som använde sig av stora ord, däremot hade han en härlig humor som bidrog starkt till hans förmåga att ta sig igenom en stor mängd motgångar genom livet. Vi är många som inspirerats av hans styrka och livsgnista.

Livet har kretsat kring familjen, motorer, uppfinningar och hyss. Även jakt och fiske var en stor passion. Hans jaktliga bana startade redan vid 10-12 års ålder då han tillsammans med sin katt jagade ”korntjuven” i fuse. De sista åren kunde han inte själv utöva sina intressen men såg ändå till att ständigt hålla sig uppdaterad kring motorsport, vilt och fisktillgångar. Nu önskar vi att han har god hälsa och friska ben samt oändliga jaktmarker att njuta av. Vi är säkra på att han nu sitter på ett moln och ler till oss efter en underbar höstdag i skogen. Tack för all visdom och klokskap. Vi älskar dig.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!