Dödsfall, Stig Larsson, Skellefteå

Stig Larsson
Stig Larsson

Stig Larsson, Skellefteå

Dödsfall 11 september 2021 05:00

Vår omtänksamma och älskade make och pappa Stig Larsson har lämnat oss i stor sorg och saknad.

Han föddes och växte upp i Ragvaldsträsk tillsammans med fyra syskon och sin pappa Wilmar. Sin mamma Astrid förlorade Stig beklagligt nog i unga år.

I 20-års åldern träffade Stig sin livskamrat Eivor, och de firade i år 49-åriga bröllopsdag. Tillsammans fick de fyra barn, som i sin tur har gett Stig sex barnbarn som han älskade högt.

Stig började i unga år sin yrkesbana på Rönnskärsverken, och där blev han kvar hela sitt yrkesverksamma liv. Han började som arbetare, men jobbade sig sedan upp och avslutade sin karriär som avdelningschef på Elektrolysverket samt Ädelmetallverket. Stig var en otroligt omtyckt och uppskattad chef och medarbetare.

Stig har alltid tyckt om att arbeta med sina händer, oavsett om det handlade om att teckna, snickra eller arbeta i trädgården.

Stig reste mycket i sitt arbete då han var med och hjälpte andra länder med att bygga upp verk inom kopparindustrin. Intresset av att resa hade han dessutom tillsammans med sin hustru då de under åren besökte många olika resmål och tillsammans samlade på sig många minnen.

Stig har under åren sökt gemenskapen och glädjen man får genom idrotten, både inom tennisen och bowlingen.

Vi kommer alla sakna Stig oerhört, men är tacksamma för att han funnits i våra liv, och gett oss alla så mycket kärlek, trygghet och omtanke.

Eivor, barn och barnbarn

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa