Dödsfall, Stefan Nordström

Stefan Nordström, Skellefteå

Stefan Nordström

Stefan Nordström

Foto: Privat

Dödsfall2021-05-08 05:00

Vår älskade Stefan Nordström somnade stilla in på morgonen den 25 april, i en ålder av 75 år. Han lämnar efter sig makan Else-Britt, dottern Anna-Maria, sonen Tomas samt svärson och tre barnbarn.

Stefan växte upp i Skelleftehamn tillsammans med brodern Bosse. Han arbetade större delen av sitt liv på Skattemyndigheten.

Musik, dans och sport var några av hans största intressen. Han älskade särskilt att lyssna på jazz och uppskattade att gå på konsert och lyssna på livemusik. Sporten var viktig för honom där Skellefteå AIK hade en särskild plats i hans hjärta. Han hade även ett intresse för trav.

Under somrarna blev det många minnesvärda resor genom Sverige med husvagnen tillsammans med familjen. Det var något som alla såg fram emot varje sommar och vi minns våra gemensamma strapatser och äventyr med glädje. Han älskade sin familj och följde sina barns intressen med stolthet och stort engagemang.

Denna sommar längtade han efter att få åka och besöka sin dotter och svåger med familjer på västkusten, men så blev det inte.

Stefan var den snällaste och finaste människan man kan tänka sig. Vi känner en oerhörd saknad. Tack för alla minnen, vi vårdar dem ömt.

Stefan lever för alltid kvar i våra hjärtan.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!