Dödsfall: Sally Hansson, Skellefteå

Sally Hansson, Skellefteå.

Sally Hansson, Skellefteå.

Sally Hansson, Skellefteå.

Foto: Privat

Dödsfall2020-06-12 05:00

Måndagen den 1 juni somnade vår älskade mamma Sally Hansson in på Klockarhöjdens äldreboende i en ålder av 88 år. Sally var född och uppvuxen i Bjurliden i en syskonskara på fem barn. Redan som väldigt ung började hon arbeta med barn. Hon utbildade sig till barnsköterska och arbetade bland annat på spädbarnshemmet i Bergsbyn och på olika förskolor i Kommunen.

Hon gifte sig med Bertil Hansson 1957 och flyttade till Medle. Tillsammans fick de barnen Kjell, Margareta och Marie. Sedan när barnbarnen kom ägnade hon mycket tid och kärlek åt dem. Mamma gillade att ha någonting att pyssla med som till exempel vävning och broderier. Många är vi som har fått njuta av hennes matlagning och goda bakverk. När sommaren kom bytte hon handarbete mot trädgårdssysslor, lycklig var hon när hon fick skörda det hon hade sått. Någonting som vi bär med oss i våra hjärtan är hennes generositet och varma omtanke. 

Hennes Gudstro bar henne genom livet och Medle EFS låg henne varmt om hjärtat. Där hjälpte hon till och deltog i gemenskapen. 2004 gick flyttlasset till Anderstorp och där fick de fina år fram tills pappas död 2012. När hälsan började svikta flyttade hon till Klockarhöjden våning fem, där hon fått omsorgsfull och god omvårdnad.

En älskad mamma har lämnat oss med många ljusa minnen.

Kjell, Margareta och Marie

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!