Dödsfall, Rolf Forssén, Byske

Rolf Forssén
Rolf Forssén

Rolf Forssén, Byske

Dödsfall 7 november 2020 05:00

Vår käre make, pappa och morfar Rolf Forssén, Byske har efter en kort tids sjukdom avlidit av en ålder av 80 år. Rolf var född och uppväxt i Furuögrund av Vitalis och Elin Forssén och han var yngst av tre bröder. I Furuögrund gick han sjuårig Folkskola och senare en Yrkesutbildning i träsnickeri. Efter genomförd värnplikt på A8 i Boden så arbetade pappa på olika snickerier i inlandet under 60-talet. 

1970 flyttade Rolf till Byske där han träffade sin blivande fru Maud. Samma år fick han anställning på Gullringshus, där han stannade tills den lades ner i början på 90-talet. Rolf och Maud gifte sig 1971 och fick tre barn tillsammans.

Rolfs stora intressen för släktforskning och lokalhistoria har resulterat i en hel del fotografier och dokumentationer om Furuögrund och Byske med omnejd. Han medverkade bland annat i boken om Furuögrunds historia och boken Affärer och Företag i Byske.

Vi barn minns speciellt somrarna som innebar otaliga resor runt på olika auktioner där vi fikade i de gröna och pappa trivdes som bäst.

Sorgen och saknaden är stor efter Rolf, men vi är tacksamma för den tid vi fick tillsammans.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa