Dödsfall, Margita Forsberg, Skellefteå

Dödsfall, Margita Forsberg, Skellefteå

Dödsfall 27 november 2021 05:00

Margita Forsberg, Skellefteå, 84 år somnade in i sitt hem den 20 november i år. Hennes närmaste sörjande är hennes man Lars, barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Margita Forsberg (Gittan) växte upp med föräldrarna Alice och Harald Lundkvist i Stackgrönnan.

Föräldrarna drev ett båtvarv tillsammans med Haralds bröder. Båtvarvet är dagens Båtmuseum som då var verkstaden och Margita växte upp i huset bredvid. Margita fick tre barn Åsa, Per och Lena och levde tillsammans med Lars Forsberg i 53 år till sin död på Morön.

Margita var gästvänlig och tyckte det var trevligt med besök och samtliga barn, barnbarn och barnbarnsbarn hade en plats i hennes hjärta. Somrarna tillbringades i Viken, Falkträsket där det gärna blev kortspel med grannar om kvällarna.

Margita tyckte om musik och var själv väldigt musikalisk. Hon gillade också hundar och hade en stor kärlek till en speciell hund som hette Max som var en Bishon Havanais.

Hon hade en stor portion humor och gillade särskilt att umgås med de yngre generationerna. 

Den sista tiden blev en tuff tid där hon kämpade in i det sista men till slut släppte hon taget. Att hennes äldsta dotter Åsa gick bort samma år tog henne hårt. Hon kommer att finnas i våra hjärtan som en väldigt varm och fin person som lämnar efter sig ett stort tomrum.

Familjen genom Lars

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Dödsfall

Sven-Erik Pettersson

Sven-Erik Pettersson
Dödsfall

Gudrun Lundmark

Gudrun Lundmark
Dödsfall

Harriet Jonson

Harriet Jonson
Dödsfall

Ove Nilsson

Ove Nilsson
Dödsfall

Margaretha Linder Nilsson

Margaretha Linder Nilsson
Visa fler