Dödsfall, Lovisa Lundgren, Skellefteå

Lovisa Lundgren, Skellefteå

Dödsfall 19 december 2020 05:00

Vår älskade Lovisa somnade in den 5 december.

Hon blev 34 år. Hon föddes på Sunnanå av Martin och Christin Lundgren.

När Lovisa var 5 år fick hon en lillasyster som heter Hanna. Systrarna hade en nära relation och var betydelsefulla för varandra. Lovisa gick grundskola på Sunnanå och därefter tekniskt gymnasium på Balderskolan i Skellefteå.

Efter gymnasietiden reste hon tillsammans med två kompisar till Australien och Nya Zeeland. Efter resan till Australien arbetade Lovisa i Norge och gick folkhögskola på Tjörn. Efter folkhögskolan påbörjade hon sina studier som fastighetsmäklare vid Högskolan i Gävle, där hon träffade sitt livs kärlek i John. Efter studierna flyttade de till Uppsala där båda fick arbete. Genom åren gjorde de många härliga resor tillsammans. Under en resa till Rom 2018 friade John till sin Lovisa. År 2017 blev Lovisa moster till Majlis. Lovisa och Majlis hade alltid roligt tillsammans och kom att betyda mycket för varandra.

 I höstas blev hon även moster till Lily. Lovisa var intresserad av idrott, akvarellmålning och att inreda huset som hon och John köpte tillsammans 2019. Att få umgås och laga god mat med vänner och familj var också viktigt för Lovisa. Lovisa var en glad och positiv person som alltid var omtänksam om alla runt omkring henne.

Hon var rolig och hade väldigt mycket humor. Lovisa hade en otrolig styrka och envishet när hon kämpade mot sin sjukdom i 10 år. Hon blickade alltid framåt och såg livet från den positiva sidan ända fram tills hon somnade in.

Vid sin sida har hon haft John i alla år och de har funnits där för varandra.

Lovisa kommer alltid att vara med oss.

Sorgen och saknade är stor.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa