Dödsfall, Karin Lindgren, Östra Falmark

Karin Lindgren, Östra Falmark

Karin Lindgren

Karin Lindgren

Foto: Privat

Dödsfall2021-02-13 05:00

En älskad hustru, mor, svärmor, farmor, mormor, syster och gammelfarmor har, i tron på sin Frälsare, lämnat oss när hon den 7 februari stilla somnade in i sitt hem.

Karin föddes i Skellefteå 1950 som yngsta syster, dotter till Märtha och Signar Lundmark. Efter grundskolan gick hon Hemtekniska och kompletterade med barnsköterskeutbildning och inriktning på de allra yngsta, vilka hon också valde att arbeta med på BB. Senare i livet blev det jobb inom äldreomsorgen och studier till undersköterska. Karin trivdes mycket bra med sina yrkesval.

Sommaren 1970 gifte hon sig med Herbert Lindgren och paret bosatte sig först i Smålands Överum, för att senare flytta tillbaka till Skellefteå innan barnen började komma. Det blev fem barn, två flickor och tre pojkar. 1976 övertog paret ett jordbruk i Östra Falmark och efter renoveringar och byggnationer gick det stora flyttlasset 1978. Barnen och familjen var Karins stora lycka och främsta prioritering genom åren och i somras kunde hela den stora skaran träffas och dela glädjen då Karin och Herbert firade sin guldbröllopsdag.

Karin blev allvarligt sjuk tidigt i livet men besegrade ohälsan och stannade kvar – och riktade tacksamheten till Jesus. Tacksam över att ha fått se sina barn växa upp kom nu dagen då det blev dags för henne att lämna jordelivet och flytta till det himmelska hem hon alltid förtröstat på. Karin lämnar ett stort tomrum efter sig men minnena lever kvar och vår tacksamhet är stor.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!