Dödsfall, Ingvar Norén Skellefteå

Ingvar Norén Skellefteå

Dödsfall 21 november 2020 05:00

När himlens alla färger skimrade som mest i silvergrått, då somnade vår pappa in, lugnt och stilla, och omgiven av den närmaste familjen. Han blev 89 år.

Ingvar Norén var född och uppvuxen i Bingsjö i Dalarna, Som äldsta barnet av två till Erik och Eva Norén.

Pappa hade en särskild studiebegåvning och flyttade tidigt från hemmet, först till Falun och senare till Stockholm, där han studerade på Kungliga tekniska Högskolan. Det var där han mötte vår mamma Birgit, som kom att bli hans livs kärlek och tillsammans fick de tre barn Mikael, Anders och Anna.

De valde att bosätta sig i Skellefteå, där han började på Lantmäteriet, men blev sedan erbjuden jobbet som fastighetschef på Skellefteå kommun och där han stannade fram till sin pension. Han tyckte mycket om sitt jobb och brann för det frågor som rörde kommunen.

Pappa värnade om familjen och Kroksjön var det paradis som vi tacksamt fick växa upp i. Genom livet älskade han resor med sol och bad, goda middagar och sällskap, och otaliga är det motionslopp som han har sprungit och korsord som han har löst. Att vistas i naturen med bärplockning, jakt, fiske och vedhuggning, var något han mådde han gått av. Pappa var nöjd med sitt liv. Det är så vi alltid kommer att minnas honom.

Han har till slut fått återförenas med vår mamma och han kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan.

Pappa somnade in på Sunnanäng, Där han fick en varm och omsorgsfull vård.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa