Dödsfall, Henry Lindberg, Skellefteå

Henry Lindberg
Henry Lindberg

Henry Lindberg, Skellefteå

Dödsfall 12 december 2020 05:00

Henry Lindberg, Skellefteå, har stilla somnat in på Ömhetens äldraboende, i en ålder av 86 år.

Henry vår fina pappa växte upp i Renfors med sina föräldrar Magda och Bror. Han gifte sig 1962 med Hjördis Hansson och fick barnen Olav och Maria. Pappa har alltid gillat idrott och rörelse, både att utöva själv och att titta på fram för allt Skellefteå AIK. Viljan att röra på sig delade han med mamma Hjördis och deras promenader runt älven, cykelturer till Medle och turer till bärskogen är många. Pappa var otroligt duktig på vardagsmotion och tog alltid hellre cykeln istället för bilen för att hälsa på släktingar och uträtta ärenden. Pappa har alltid varit mån om oss barn och barnbarn och han har alltid stöttat oss i vått och torrt.

Hemmet på Rågvägen har pappa alltid tyckt om och underhållit exemplariskt, det pappa inte själv kunde fixa med sin händighet var inte mycket. Pappa gillade att resa och tackade aldrig nej till att hälsa på barn och barnbarn i Luleå och Sollentuna. Han var alltid nyfiken på nya platser och tycker verkligen om att hänga med på utflykter.

Som person var pappa väldig varm och humoristisk och han hade alltid glimten i ögat och nära till skratt. Pappa var mycket social och älskade att umgås med släkt och vänner. Att åka till Bernt och Kerstin i stugan eller att promenera till Gördis och fika var mycket uppskattade aktiviteter för pappa.

Pappa kommer att lämna ett enormt tomrum efter sig men vi kommer alltid att minnas dig. Vi älskar dig vår fina pappa.

Familjen


 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa