Dödsfall, Gunnel Widell, Skellefteå

Gunnel Widell, Skellefteå

Gunnel Widell

Gunnel Widell

Foto: Privat

Dödsfall2021-08-28 05:00

Fredagen den 13, somnade Gunnel lugnt och stilla in, omgiven av sina närmaste. Hon var född och bodde i Kristineberg sina första år, tillsammans med sina föräldrar John och Margareta ”Greta” Holmström och tre syskon.

Gunnel träffade Gunnar och fick mig. De bodde i Stockholm där hon jobbade inom vården. De gick dock skilda vägar när jag liten och Gunnel träffade efter en tid min bonus pappa Roald som är från Danmark. Hon flyttade med mig och Roald till Lollands Falster och jobbade där på Lola kök och skötte om den gård vi bodde på.

Gunnel fick hemlängtan och vi flyttade 1972 tillbaka till Västerbotten och Renström. Från Renström via Renfors och Boliden gick flytten så småningom till Skellefteå. Hennes mor Greta dog och hon ville bo nära sin far, syster och bror. Gunnel blev sedan kvar i Skelleftestan.

Gunnel var mån om sin familj och hade stor omtanke om många. Barnbarnen fick också tid med sin farmor. Hon tyckte om att hitta på aktiviteter av alla de slag. Hon åkte både på EU- moped och fyrhjulingssemester med sin syster Laila, och cykelsemester med min kusin Lena till Bjurholm. Gunnel tyckte om att hälsa på sina släktingar där. Gunnel var fantastisk på att laga mat och höll som pensionär matlagningskurser för herrar som var väldigt uppskattade. Hon var aktiv i Svenska Lottakåren och hann även på dans, göra husvagnstrippar och någon utlandssemester.

Tyvärr så drabbades mamma av Alzheimers sjukdom, och bodde de sista åren på Linagården. Där hon blev väl omhändertagen av den fina personalen ända fram till slutet. 

Daniel.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!