Dödsfall, Gunnar Söderström, Skellefteå

Gunnar Söderström
Gunnar Söderström

Gunnar Söderström, Skellefteå

Dödsfall 16 september 2021 05:00

Vår älskade Gunnar Söderström har den 6 september hastigt och oförklarligt ryckts bort ifrån oss i oändlig sorg och saknad. Ett varmt och kärleksfullt hjärta har slutat slå. Gunnars livsresa började i Lubboträsk, 1948 flyttade familjen till Brändfors. Där växte han upp tillsammans med Mimmi och Holger och sina tre systrar Iris, Eva och Birgitta.

Han var en nyfiken, hjälpsam och busig pojke full av upptåg och energi något som följde honom genom hela livet. Mycket av sin energi fick han utlopp för inom idrotten som alltid spelade en stor roll i Gunnars liv. Han älskade att röra på sig, det var fotboll, skidor, löpning, hockey bockey och samma dag som han lämnade oss var han på gymmet på morgonen. 

Under många år drev Gunnar framgångsrikt Cu-rör. Han hade inte kunnat välja en bättre yrkesbana. Att möta människor och hjälpa de det var allt han levde för. I unga år gifte han sig med Ebba och de fick två döttrar Maria och Carolina. Paret gick skilda vägar men förblev goda vänner genom livet. 

Gunnar mötte kärleken på nytt i Ingegerd och hennes två fina pojkar Fredrik och Rikard. Tillsammans skapade de en fantastiks familj med många vänner och i år firade de sin 25-åriga bröllopsdag. 

Gunnar var mycket samhällsintresserad och engagerad i allt från Företagarna till PRO och han följde alltid nyfiket med i nyhetsflödet. Han älskade att diskutera det var som att samtalen och samtalsämnena aldrig tog slut. Gunnar var en djupt engagerad Frimurare och där fann han både gemenskap och andlighet. 

Gunnar var som lyckligast och mådde som bäst när han var omgiven av sina nära och kära, ju fler desto bättre. Han älskade att anordna kalas och den 6 november skulle vi fått möjligheten att uppleva hans och Ingegerds 75 års fest men ödet ville något annat. Tack vår älskade make, pappa, morfar, bror, svärfar och vän. Gunnars hjärta har slocknat men minnet av honom ska vi bära i våra hjärtan för alltid.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa