Dödsfall, Gunnar Lindström, Skellefteå

Gunnar Lindström, Skellefteå

Gunnar Lindström

Gunnar Lindström

Foto: Privat

Dödsfall2021-02-19 05:00

Har avlidit i en ålder av 77 år. Gunnar föddes den 23 november 1943 i Ullbergsträsk som tredje syskon i en skara av sex, son till Karin och Axel Lindström. 

I början av arbetslivet så jobbade Gunnar åt svenska fläktfabriken. Gunnar träffar sin blivande fru Siv tidigt i livet. Dom spenderar några år i Umeå och gifter sig 1972 och får två barn, Jenny och Elin. Tillsammans flyttar de till Sävar där de bor till 1978, därefter går flyttlasset till Skellefteå. Gunnar jobbar på ABB och reser mycket i jobbet men även tillsammans med sin fru Siv och döttrarna. De åker med husvagnen på semester och får uppleva mycket av Sverige. När barnen blir äldre så fortsätter Gunnar och Siv att resa både runt om i Sverige och i utlandet. 

De sista åren innan pension så jobbade Gunnar som fastighetsskötare på Nordvestor fastigheter. Somrarna och vårvintern spenderades i stugan som Gunnar tillsammans med svärfar byggt. Denna stuga kom att vara en samlingsplats för hela familjen. När barnbarnen kommer så spenderas mycket tid med dem. 

Gunnar och Siv plockade mycket bär tillsammans, åkte skidor samt skoter på vårvintern. Musiken har alltid varit en stor del i Gunnars liv, han spelade bas samt sjöng i kör. Hans största intresse var hockey & Skellefteå AIK, Gunnar var en flitig besökare och såg på alla matcher.

Vi kommer att minnas vår make, pappa och morfar med godhet, humor och glädje. Han saknas oss

 Familjen genom Hanna och Lisa

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!