Dödsfall, Gunlög Larsson, Skellefteå

Gunlög Larsson, Skellefteå

Gunlög Larsson

Gunlög Larsson

Foto: Privat

Dödsfall2022-01-15 05:00

Tredje januari somnade Gunlög Larsson, Skellefteå, in efter en tids sjukdom. Gunlög föddes i Kvarnåsen, Norsjö, som yngsta barn till Birger och Eva Dahlgren i en syskonskara på fyra. 1964 träffade hon sin livs kärlek Jan Larsson och 1966 föddes sonen Christian, strax därefter flyttade de till Skellefteå och 1971 föddes dottern Christina.

Gunlög var utbildad undersköterska och tillbringade större delen av sitt yrkesliv i Skellefteå främst på Anderstorp Vårdcentral, med undantag för en tioårsperiod i Uppsala.

2016 fick Gunlög diagnosen Skelleftesjukan, en sjukdom som långsamt kom att begränsa hennes fysiska liv dock utan att hennes glada humör och positiva inställning till livet påverkades.

Många somrar tillbringades på golfbanan, som spelare, caddie eller helt enkelt som sällskap. En växande skara av barnbarn, bonusbarnbarn och deras aktiviteter upptog alltmer av hennes tid. Vintertid kretsade mycket kring barnens och barnbarnens aktiviteter som slalom och ishockey. Alltid med entusiasm och support.

Vi är många som kommer att sakna en kärleksfull och omtänksam Gunlög som gett oss många goda råd och underbara minnen. En hustru, mamma, svärmor, mormor och farmor som inte var helt nöjd förrän alla var nöjda.

Vi hoppas kunna föra hennes förmåga, den förmåga hon behöll in i det sista, att se det positiva i livet, skratta och skapa goda minnen vidare i livet.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!