Dödsfall, Gudrun Marklund, Skellefteå

Gudrun Marklund, Skellefteå

Gudrun Marklund

Gudrun Marklund

Foto: Privat

Dödsfall2021-09-04 05:00

Vår kloka och älskade mamma Gudrun har lämnat oss efter en tids sjukdom.

Hon föddes och växte upp i Bäckänget, Kusmark. I Kusmark träffade hon också sin livskamrat, vår pappa Fred. Tillsammans levde de ett långt och rikt liv med familjen, släkt och vänner.

Mamma var nyfiken och älskade att hitta ”smultronställen” runt om i Sverige, inte minst tillsammans med vännerna i husvagnsklubben. Somrarna tillbringades annars på deras favoritplats, i Västra Falkträsket.

Mamma arbetade hela sitt yrkesliv på Televerket där hon träffade arbetskamrater som blev hennes vänner genom hela livet.

Hennes stora intressen var hantverk och handarbeten av alla slag. Hon var finurlig och kreativ och många saker som mamma tillverkat har vi nu kvar som minnen.

Mamma bodde sina sista år på Brogatan där hon trivdes bra. Hon var tacksam över att kunna vara hemma ända till slutet. Vi sänder en extra tanke och ett stort Tack till Sunnanå hemtjänst, Östra och hemsjukvården som varit så viktiga för både mamma och oss det sista året.

Vi kommer alla att sakna Gudrun och vi är tacksamma för att hon funnits med oss och våra familjer och gett oss alla så mycket kärlek, trygghet, humor och inte minst livsglädje.

Det ska vi bära med oss.

 Helen och Lars.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!