Dödsfall, Gudrun Furberg, Medle

Gudrun Furberg, Medle

Gudrun Furberg

Gudrun Furberg

Foto: Privat

Dödsfall2021-05-14 05:00

Vår fina mamma/maka Gudrun Furberg (född Sundqvist) har efter en längre tids sjukdom lämnat oss den 6 maj i stor sorg och saknad. Hon efterlämnar maken Roland och döttrarna Malin och Jennie med familjer.

Gudrun föddes 1948 i Skellefteå och växte upp med sin pappa Carl, sin mamma Gerd och sin syster Eivor. Efter avslutad skolgång flyttade hon och maken Roland ner till södra Sverige och där arbetade hon bland annat på Tysk patentbyrå och Myresjöhus. Under dessa år föddes även döttrarna Malin och Jennie så familjen kom till att bli en stor del av vardagen. Efter några år vände de åter tillbaka till Skellefteå och byggde sitt drömhem i Medle. Där var hästarna en stor del av vardagen för hela familjen och hon tillbringade många timmar tillsammans med sina döttrar i stallet. Huset i Medle blev en samlingspunkt för alla de vänner de skaffat sig under åren, det fanns alltid plats och hjärterum för de som ville komma förbi. Gudrun arbetade under sitt resterande arbetsliv på Advokat firman Lars Landmark där hon var en väldigt uppskattade sekreterare.

Ett av Gudrun och Roland stora intressen var att resa runt i Sverige med husbilen och hälsa på vänner och bekanta. Under dessa resor spelade Gudrun mycket golf som på äldre dagar blivit ett omtyckt fritidsintresse.

Det finns många ord som kan beskriva Gudrun men ett av de mest framträdande signumen var hennes omtänksamhet för allt och alla. Hon var väldigt mån om att alla skulle ha det bra och såg alltid fram emot när barnen med familjer kom hem till Medle och hälsade på. Barnbarnen var hennes stora glädje som satte guldkant på tillvaron.

Nu har vår fina mamma och maka lämnat oss och vi kommer att minnas henne med värme och kärlek.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!