Dödsfall, Gösta Bergström Burträsk

Gösta Bergström Burträsk

Gösta Bergström

Gösta Bergström

Foto: privat

Dödsfall2021-01-05 05:00

Vår älskade pappa och livskamrat har stillsamt somnat in efter en kortare tids sjukdom, 60 år gammal.

Gösta var född och uppvuxen i Granbergsträsk ”Grämmers”. Han var näst yngst av fyra syskon. Gösta gick skola i Jörn och flyttade efter avslutad skolgång till Skellefteå där han fick döttrarna Amanda och Julia. Efter en separation träffade han sitt livs kärlek Karin och flyttade till Burträsk för att spendera resten av sitt liv där. I Burträsk trivdes han väldigt bra och fann lugn och trygghet i både byn och Karin samt hennes barn. Gösta var en omtänksam, rolig och givmild person som uppskattade ärlighet och rättvisa.

Han trivdes med att omge sig av mindre sällskap och värdesatte tid med familjen högt. De senaste åren fick han njuta av barnbarn och bonus barnbarn vilka han älskade innerligt. Han var en lekfull morfar och en kärleksfull pappa och livskamrat.

Gösta ägnade gärna tid på skotern, i båten, på motorcykeln eller i garaget. På sommaren åkte han och Karin gärna med husvagnen till Norge för att fiska. Vi kommer att minnas vår pappa och livskamrat med värme och vi bär med oss otroligt många fina minnen, inte minst från båt- och skoterutflykter.

I somras köpte Gösta ett litet hus i Jörn efter en tids letande efter ett fritidshus. Han fann detta hus i sina hemmatrakter och cirkeln blev därmed sluten.

Gösta somnade in 26 december. Han kämpade in i det sista tills kroppen inte orkade längre. Vi kommer alltid bära med oss Gösta i våra hjärtan och barnbarnen kommer lära känna honom via våra fina minnen och roliga berättelser om honom. Gösta är för alltid en del utav oss.

Döttrarna och Karin

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!