Dödsfall, Göran Lundström, Boviken

Göran Lundström, Boviken

Dödsfall 27 november 2021 05:00

Tisdagen den nionde november somnade vår älskade pappa Göran in efter en kort tids sjukhusvistelse. Han blev 77 år.

 Vår pappa var en snäll, omtänksam, händig och glad man som ville att vår familj alltid skulle ha det bra. Vi har många fina minnen från vårt liv tillsammans. 

 Pappa föddes 1944 och växte upp i Skråmträsk som tredje barnet i en syskonskara på fem. Föräldrarna Ragnar och Edit Lundström bodde kvar i byn dit vi ofta åkte som barn. 

 När pappa var 26 år träffade han vår mamma Harriet. De gifte sig år 1973 och bosatte sig några år senare i Boviken där de byggde hus och fick två söner.

 Pappa arbetade i många år som lackerare på Alimak. Innan den längre anställningen arbetade han på Lantmännen i Skellefteå. Arbetskollegor kan intyga att han var mycket uppskattad för sin noggrannhet och hjälpsamhet. Vänner har beskrivit honom som kreativ, kunnig och villig att hjälpa andra.

 

Pappas stora hobby var att filma och videoredigera. Från 60-talet och framåt skapade han ett stort arkiv med filmer och han var under flera år medlem i Skellefteå Film- och videoklubb där han trivdes mycket i en miljö med likasinnade. Vi är idag väldigt glada över att han förevigat våra minnen genom dessa filmer med familj, släkt, resor, natur och kultur. 

 Pappa hade också andra intressen som musik, att resa, att åka till stugan i Mellanström och att följa hur det gick för Skellefteå AIK.

 

Pappa var kristen och mångårig medlem i Bovikens EFS. Han trodde på Jesus som sin frälsare, tyckte att bibelläsandet var viktigt och lyssnade gärna på kristen musik. 

 Vi tackar Gud för en väldigt fin pappa och make. Han fattas oss mycket men vi ska ses igen på uppståndelsens morgon.

 Familjen, genom Urban och Daniel

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Dödsfall

Arne Bäckström

Arne Bäckström
Dödsfall

Sven-Erik Pettersson

Sven-Erik Pettersson
Dödsfall

Gudrun Lundmark

Gudrun Lundmark
Dödsfall

Harriet Jonson

Harriet Jonson
Dödsfall

Ove Nilsson

Ove Nilsson
Visa fler