Dödsfall, Gerd Ahlard, Skellefteå

Gerd Ahlard, Skellefteå

Gerd Ahlard

Gerd Ahlard

Foto: Privat

Dödsfall2021-03-13 05:00

Vår kära Gerd Ahlard somnade stilla in söndagen den sjunde mars i sitt hem på Annagården i Skellefteå. Gerd föddes i Medle där hon växte upp med föräldrarna Bertil och Mirjam Markström och sin lillasyster Gun. 

Efter skolan började hon arbeta på Bergqvists affär i Medle och blev kvar i affärsyrket fram till sin pension. Hon har bland annat jobbat på Eko-livs och ICA-träffen. 

På en dans i Boliden 1967 träffade hon sin livskamrat Ture Ahlard och de gifte sig 1969. Paret fick två söner, Erik och Kent. Familjen utökades efter hand med både barnbarn och barnbarnsbarn. Familjen gjorde många resor till fjällen med släkt och vänner. På sommaren tyckte Gerd mycket om att vara i deras sommarstuga i Lillkågeträsk. Under senare år gjorde Gerd och Ture flera utlandsresor, både med vänner och ibland med sällskap av barnen med familjer. 

Efter sin pensionering fick Gerd tid att vara mycket med sina barnbarn vilket uppskattades av både Gerd och barnbarnen. De har besökt många lekparker, cirkusar och Teatrar. 

Vi minns Gerd som mycket omtänksam och mån om att alla i hennes närhet skulle ha det bra

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!