Dödsfall, Georg Eriksson, Storkågeträsk

Georg Eriksson, Storkågeträsk

Dödsfall 27 november 2021 05:00

Ett hjärta av godhet har slutat att slå, så kändes det för oss när Georg somnade in. Georg och hans sex syskon växte upp i Risliden i en stor och glad familj där arbetet var en del av glädjen. 

Han berättade om hur han som liten såg fram mot att få sluta skolan och börja arbeta. Skogen som han älskade blev också hans främsta arbetsplats. Georg hann prova på flera yrken men han kom alltid tillbaka till skogen. När han inte längre orkade med motorsågen höll han till i snickeriet där han tillverkade fantastiska föremål i trä till exempel vackra, välgjorda knivar. På fritiden var också hundarna och geväret hans följeslagare och han deltog i älgjakten även denna höst.

Georgs största glädje i livet var familjen, hustrun Lisbet som han träffade i unga år och hann fira sextioårig bröllopsdag med och så barnen, barnbarnen och barnbarnsbarnen som alla finns i närheten av hemmet i Storkågeträsk. Georg blev 82 år.

Vi alla som har haft turen att leva i Georgs närhet bär med oss minnet av hans kärlek och ömsinthet. Vi unnar honom vilan men han fattas oss. Han fattas oss så oerhört.

Familjen genom Lisbet

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Dödsfall

Nils Lestander

Nils Lestander
Dödsfall

Anders Holmgren

Anders Holmgren
Dödsfall

Leif Hällgren

Leif Hällgren
Dödsfall

Ove Granlund

Ove Granlund
Dödsfall

Nils-Gunnar Oldman

Visa fler