Dödsfall, Eva Morén, Gummark

 Eva Morén
Eva Morén

Eva Morén, Gummark

Dödsfall 25 september 2021 05:00

Fredagen den 17 september somnade vår älskade sambo, mamma, mormor och svärmor in omgiven av sina närmaste. 

Mamma hade kämpat en tid med krämpor och sviktande hälsa och nu har hon fått frid. Som den yngsta i en syskonskara om sju har hon hittat på många hyss genom åren och många var de gånger hon förargade sina storasyskon, både som ung och på äldre dar. 

Familjen har dock alltid varit viktig för henne och hennes tid tillsammans med alla syskonbarn gjorde henne till en omtänksam och omhändertagande människa. Detta är något som har speglat hela hennes yrkesliv, både inom äldreomsorgen och senare med barn, och hela hennes karaktär. 

I unga år träffade hon Eskil och de fick två döttrar, Ida och Linnéa, och senare i livet blev hon sambo med Lars som hon levde tillsammans med ända till slutet.

 Vi döttrar har genom åren stått mamma nära och även berikat hennes liv med fem barnbarn som hon har lärt massor och som hon gärna spelade ett parti Skippo med. Mamma älskade att baka och laga mat och det fanns alltid något gott på bordet när någon kom på besök, om inte annat gick det att hitta en glass i frysen. Hon vurmade inte bara för barnbarnen, hon var också väldigt mån om katter - både nära och fjärran. Mamma var väldigt social och när hon inte var ute bland folk kunde hon prata i timmar med släkt och vänner i telefon. 

Vi är många som kommer att sakna hennes kloka ord och hennes förmaningstal. Vila i frid älskade mamma, vi ses i Nangijala. 

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa