Dödsfall, Curt Richardson Täby

Curt Richardson
Curt Richardson

Curt Richardson Täby

Dödsfall 16 december 2020 05:00

Curt Richardson Täby har stilla somnat in på Danderyds sjukhus. Trots att Curt många år levt med ohälsa så såg han ändå framåt och var glad och positiv.
Curt växte upp tillsammans med sju syskonen i Bodan Skellefteå med föräldrarna Hildur och Wilhelm. Curt mötte sin första kärlek mycket ung och tillsammans med henne fick han två barn Kjell-Erik och Margareth. Makarna gick sedan skilda vägar. Tyvärr så miste han sin dotter så sent som för tre år sen i cancer. Vilket tog honom hårt.  Under senare delen av 70 talet mötte han sin livskamrat Margit Mattsson och de gifte sig 1983. Viljan att röra på sig och vara nyfiken på nya platser delade han med hustrun Margit och deras resor utomlands med båt och flyg samt bilturer upp till släktingarna i Skellefteå är många
Sitt yrkesverksamma liv började han som anställd på Rönnskärsverket och när de permitterade så flyttade Curt med sin familj ner till Hällefors där han fick jobb i Strossa gruva men sen slutet av 60 talet var han anställd på Åh.s express i Stockholm där han snabbt avancerade till chefsnivå. Och blev företaget trogen till pensionen.
Som person var Curt humoristisk och han hade alltid glimten i ögat och nära till skratt. Curt var mycket social och älskade att umgås med släkt och vänner. Att vara med Curt var aldrig långtråkigt.
Curt kommer att lämna ett enormt tomrum efter sig men vi kommer alltid att minnas.
Vi älskade dig min kära make min pappa vår farfar och morfar och kär bror och svåger.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa