Dödsfall, Christina Sandström, Bureå

Christina Sandström, Bureå

Dödsfall 28 september 2021 05:00

Christina Sandström avled hastigt på Skellefteå lasarett den 5 september 2021. Hon föddes i Lycksele och hennes föräldrar var Lillian och Sören Norlund. Hon växte upp med en äldre bror, Fredrik, och en yngre bror, Magnus. Familjen bodde på olika ställen men flyttade till Bureå 1971. Efter avslutat gymnasium studerade Christina på musiklinjen på Framnäs folkhögskola. Så småningom träffade hon Christian Möller och de gifte sig. De flyttade till Australien där de bodde i 10 år och där föddes sonen Oscar 2002. 2004 gick makarna skilda vägar och Christina och Oscar flyttade hem till Bureå. Efter ett tag träffades Christina och Mikael och gifte sig 2014. Christina jobbade ett antal år på Försäkringskassan i Skellefteå och senare på kontoret på Bäckboda gård AB.
 

Christina var en mycket positiv och utåtriktad person och hon månade alltid om sina medmänniskor och då speciellt om sonen Oscar. Hon klarade av det mesta hon tog sig för. Hon odlade i växthus, hon plockade bär och svamp, och den som ätit hennes julbord och övriga middagar glömmer aldrig den goda och myckna maten och de fina dukningarna.


På senare år började hon utbilda sig till sjuksköterska och hade två terminer kvar på utbildningen innan hon gick bort. Hon skulle ha blivit en utmärkt sjuksköterska. Vi som haft förmånen att känna henne upplever en oerhörd sorg och saknad.


Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa