Dödsfall, Christer Granberg fd Brännström. Skellefteå

Christer Granberg fd Brännström. Skellefteå

Christer Granberg fd Brännström

Christer Granberg fd Brännström

Foto: Privat

Dödsfall2021-09-04 05:00

Pappa somnade lugn och stilla in på Serviceboendet Tor i en ålder av 78 år. Pappa föddes och växte upp på Norrböle i Skellefteå. Han började sin jobbkarriär som långtradarchaufför men skolade om sig till lärare, biologi var favoritämnet, ett yrke som han trivdes väldigt bra med. I sitt första äktenskap tillsammans med Ingrid fick han tre barn, Micael, Peter och Christina. 1993 gick de skilda vägar.

Efter en tid träffade han sin fru Ann-Charlotte. De bodde de första åren tillsammans i Skellefteå sedan provade de på att bo i södra Sverige några år. De återvände sedermera till Norrland och Skellefteå för något år sedan. 

Pappa älskade naturen och havet, i det egenbyggda fritidshuset i Bjuröklubb tillbringade han all sin lediga tid under större delen av sitt liv. Att fiska och att och lyssna på fåglar eller bara njuta av naturen, då mådde han som bäst, han kände igen de flesta fåglarna genom deras läten. Pappa drabbades de sista åren av Alzheimers och Demens vilket gjorde att han det sista året flyttade till Serviceboendet Tor.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!