Dödsfall, Carl-Gustav Andersson, Bodan, Lövånger

Carl-Gustav ”Kalle” Andersson, Bodan, Lövånger

Dödsfall 17 november 2021 05:00

Den 4 november 2021 somnade Carl-Gustav Andersson, Bodan, Lövånger, in. Lugnt och stilla efter en tids sjukdom. Han blev 71 år gammal.

Carl-Gustav föddes den 10 april 1950 i Blacke. Hans pappa hette Wilmar, hans mamma Birgit. I familjen fanns också systern Inga-Maria.

Familjen flyttade till en gård i Bodan, Lövånger, där han växte upp. Han gifte sig sedermera med Bodil, född Larsson, från Näset, Vebomark.

Han hade ett varierat arbetsliv: jobbade inom transportsektorn, industri och skötte jordbruket.


Svetsningen kom väl till pass i Carl-Gustavs stora intresse; amerikanska bilar, som han gärna renoverade och reparerade. Han var en vad vi skulle säga ”händig och klurig karl”, som alltid hittade lösningar på små och stora problem. Lösningar som han med jämna mellanrum var ensam om.


Han var en snäll, omtänksam, varm och humoristisk man, som alltid hade tid för ett litet samtal, en kopp kaffe. Han var mån om sina barn, barnbarn och andra som stod honom nära. Han tog sig tid, han brydde sig om andra. Och han gjorde det med glimten i ögat. Han var lätt att umgås med.


Livet var inte alltid hans ”vän”. Han fick utstå många prövningar genom åren. Men klagade gjorde han aldrig.


Den sista tiden tog sjukdomen ett allt hårdare grepp om honom. Men han gav aldrig upp, behöll livsgnistan och tron på en framtid ända in till det sista andetaget.

Nu har Carl-Gustav lämnat oss. Sörjd och saknad. Vi kommer alltid att minnas honom som den goda och varma människa han var. Vi bär alla på många fina minnen av honom.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Dödsfall

Dödsfall, Anitha Renström, Bureå

Dödsfall

Dödsfall, Göte Holmqvist

Dödsfall

Dödsfall, Iris Lindkvist, Skellefteå

Dödsfall

Dödsfall, Gustaf Carlsson, Skellefteå

Insändare: Minskar vaccin verkligen smittspridningen?

Visa fler