Dödsfall, Carl -Gunnar Hedlund, Skellefteå

Carl -Gunnar Hedlund, Skellefteå

Dödsfall2021-12-17 05:00

Carl -Gunnar Hedlund somnade in på äldreboendet Brogården den 14 december 2021. Carl-Gunnar var enda barnet till Linda och Johan Hedlund och uppvuxen på Hedensbyn.

Carl-Gunnar och makan Elisabeth gifte sig 2 november 1963 och har tre barn.

Lise-Lotte som är född 1969, Anna som är född 1972 och Magnus som är född1977.

Samtliga tre är adopterade från sydkorea. Under sina arbetsår så började Carl-Gunnar på Curt Thylins där han sålde elektronik, radio och tv-apparater.

Carl-Gunnar började sedan som kanslichef åt Skellefteå AIK Hockey på 60-talet och där avslutade han även sina verksamma år som klubbdirektör åt hockeyföreningen.

Föreningslivet har alltid stått Carl-Gunnar varmt om hjärtat, även om hockeyn alltid stått honom närmast så blev han även involverad i Guldstadens Bouleklubb där han deltog som aktiv i SM och även satt med i styrelsen. Guldstadens Bouleklubb hade sin Boulehall där Bussgods håller till idag. Hallen hette C-G hallen.

Carl-Gunnar och Elisabeth har tillbringat somrarna i deras älskade smultronställe Falkträsket i viken, vilket har betytt mycket för dem båda.

Carl-Gunnar har brottats med krämpor i stort sett hela sitt liv. Som ung och under värnplikten drabbades han av ledgångsreumatism. 

Trots sjukdomar så har vi sällan hört Carl-Gunnar beklaga sig. Han har alltid kämpat.

Carl-Gunnar har fått ro nu. Kampen är över och han har nu fått komma till sin mamma Linda & pappa Johan.

Ett tomrum kommer alltid att finnas, för oss barn och barnbarn.

En person som alltid funnits för oss, stöttat oss och delat med sig av så mycket klokhet. En godhjärtad man som ville alla väl.

Barnen Lise-Lotte, Anna och Magnus 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!