Dödsfall, Camilla Brännström, Drängsmark

Camilla Brännström
Camilla Brännström

Camilla Brännström, Drängsmark

Dödsfall 30 januari 2021 05:00

Camilla föddes första januari 1986. Hennes första dryga två år bodde hon på sjukhus, först i Umeå och sedan på barnavdelningen i Skellefteå. Trots den sjukdom hon föddes med, CCHS, vilade inga ledsamheter och hon charmade både sköterskor och läkare under sin första tid i livet. Camilla växte upp i Drängsmark tillsammans med mamma Carina, pappa Kalle och två små bröder Johan och Petter.

Kompisar var redan tidigt i livet viktiga för Camilla och hon tillbringade många lekdagar med Jenny och Malin som var de kamrater som bodde närmast. Camillas sociala nätverk, var med stigande ålder stort, där klasskamrater från tidiga skolåren stod henne varmt om hjärtat. Camilla visade stor livsglädje och hos henne vilade inga ledsamheter. Det var enkelt att tycka om Camilla och man smittades ofta av hennes humor och snabba repliker.

I december 2006 träffade Camilla sin livskamrat Magnus och tillsammans fick de fyra barn – Samuel, Noah, Albin och Mio. Camilla var ett stort fan vid barnens fritidsintressen där hon vilt påhejade vid sidan om vid fotboll, innebandy, ishockey och karate.

Magnus liksom alla som hade en nära relation till Camilla fick känna på hennes humor, lättsamma sinne och smittsamma skratt. Ingen kunde undgå när Camilla kom in i ett rum. Camilla var också en obotlig tidsoptimist som kunde driva barn, sambo och andra till vansinne. Eller som hon själv uttryckte ”Magnus prova komma för sent du också så ser du att det inte är så farligt”.

Camilla hade nyligen gått ut socionomprogrammet och såg fram emot sitt nya jobb som verksamhetschef i Öjebyn, ett jobb som hon nyligen påbörjat när den tragiska bilolyckan skedde.

Camilla lämnar efter sig sin sambo Magnus, fyra barn, föräldrar, syskon, släkt och vänner. Camilla du är älskad och saknad av många men kommer aldrig någonsin att vara glömd.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa