Dödsfall, Bosse Berglund, Burvik

Bosse Berglund, Burvik

 Bosse Berglund

Bosse Berglund

Foto: Privat

Dödsfall2021-10-30 05:00

Vår pappa Bosse är uppväxt i Bergsbyn. Han arbetade som bilmekaniker i stora delar av sitt liv. Han blev snabbt mycket duktig i sitt yrke och efter några år valde han att bli arbetsledare för en grupp bilmekaniker. Pappa kunde snabbt sätta diagnos på bil-problem och vi kallade honom ibland för Bosse bildoktorn. 

Han älskade sina traktorer och gillade verkligen att "meka". Pappa har alltid hjälpt oss när vi haft bilbekymmer vilket varit ovärderligt för oss barn.

 Han var en oerhört snäll och givmild person och han har alltid stöttat oss på alla sätt och vis. Pappa träffade en kvinna vid namn Ulla- Brith som skulle visa sig bli hans livs kärlek. Hans kärlek till vår älskade mamma var oerhört stark. Vi har alltid känt oss så bekräftade av våra föräldrar. 

Pappa älskade jakt och hade flera jakthundar och den sista hunden hette Elaine. Han njöt när han och Elaine var ute i skogen samt när han tände en brasa och kände samspelet med hunden och naturen. 

Vi har varit på många husvagnssemestrar tillsammans och sedan köpte våra föräldrar en stuga vid havet. Där tillbringade vi många fina år tillsammans och har så många värdefulla minnen ihop. 

Vår uppväxt har varit idyllisk och vi tror att det till stor del berodde på våra föräldrars innerliga kärlek till varandra. De gav oss förutsättningar att växa och utvecklas. De har alltid låtit oss gå våra egna vägar. Vi har aldrig saknat något. Vår familjerelation har alltid varit stark och kärleksfull även om vi mött motgångar. Nu har vår pappa återförenats med mamma. Vi har kvar så många fina minnen.

Vila i frid älskade pappa 

Therese & Jörgen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!