Dödsfall, Barbro Karlsson, Skellefteå

Barbro Karlsson, Skellefteå

Barbro Karlsson

Barbro Karlsson

Foto: Privat

Dödsfall2021-06-19 05:00

Vår mamma har lämnat oss i en ålder av 90 år.

Barbro föddes och växte upp i Bureå som dotter till Emilia och Bernhard Burstedt. Hennes intresse för Bureå och bureborna bar hon med sig genom livet. 

Vi fick ofta berättat för oss om uppväxten på ”skäret” och arbetet på bland annat sjukstugan hon träffade patienten Hannes som sedan blev vår pappa. 

De första åren som familj bodde vi i Örviken men i början av 60-talet så byggde de sig ett eget hem på Brännan där de blev kvar. På den stora tomten fick båda utlopp för det stora intresset att odla diverse grödor. Mamma arbetade i många år som lokalvårdare åt landstinget och kommunen, de sista arbetsåren på Brännans dagcenter där hon trivdes väldigt bra.

Sen kärlek till familjen visade mamma med stor omtanke om oss alla. Frågorna om familjemedlemmarnas skolgång, arbete, resor, med mera har varit många. Hon ville veta och ha koll på allt.

För drygt ett och halvt år sedan blev mamma änka. Saknaden av sin livskamrat har varit stor och när hon sista tiden blev svårt sjuk så var hennes vilja att få gå till n’ Hasse.

Annika och Christin

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!