Dödsfall, Anneli Holmlund, Skellefteå

Anneli Holmlund, Skellefteå

 Anneli Holmlund

Anneli Holmlund

Foto: Privat

Dödsfall2021-12-18 05:00

Vår mamma Anneli Holmlund avled 8 december i sitt hem. Mamma föddes i Långviken och växte upp där i en syskonskara på åtta barn. I sina aktiva år jobbade hon kontorist, inom äldreomsorgen och sedan som receptionist de sista åren före sin pensionering. Hon gifte sig 1973 och äktenskapet varade i 20 år innan de gick skilda vägar. Under den tiden föddes två barn som hon älskade och var stolt över. Att sedan få barnbarn var den extra kryddan när hon blivit äldre. Mamma tyckte om att träffa sina barn och barnbarn, att läsa och att umgås med sina vänner och syskon. Hon var snäll och omtänksam och tänkte gott om alla.

2012 köpte hon ett litet torp där hon sommartid målade och fixade med blommor och bara trivdes. När hon fick besök av vänner eller familj fanns alltid någon hembakat på bordet.

Sista åren bodde hon på Anderstorg där hon fick många nya fina vänner som hon träffade dagligen för att dricka kaffe och prata en stund. Mamma hade värkproblematik så hon blev begränsad fysiskt men hon var aldrig sysslolös. Hon ägnade många timmar framför symaskinen eller i köket med bakning/matlagning. Vi minns mamma som social och med mycket humor.

Vila i frid älskade Annelie

Barnen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!