Dödsfall, Anna-Lisa Myrén, Skellefteå

Anna–Lisa Myrén
Anna–Lisa Myrén

Anna-Lisa Myrèn, Skellefteå

Dödsfall 21 januari 2021 05:00

Vår älskade Anna-Lisa Myrèn, född Vesterberg, har lämnat oss. Hon somnade in lugnt och stilla 5 januari 2021. Anna-Lisa växte upp i Forsnäs, Sorsele, tillsammans med två bröder Rune och Donald. 

Vid 22 års ålder gifte hon sig med Rune Myrèn och de bosatte sig i Vännäs där de fick barnen Håkan och Yvonny. I början av 60–talet flyttade de till Skellefteå och bosatte sig på Morön. Hon var mycket arbetsam och tillsammans byggde de upp en sommarstuga i Boviken där det tillbringade somrarna. 

Hon älskade att ha sina barnbarn i stugan på somrarna och barnen älskade att vara där. Anna-Lisa hade en enastående förmåga att hjälpa och ställa upp för andra och ingen blev nekad en hjälpande hand om det behövdes. 

Rune och Anna-Lisa tillbringade även mycket tid i hennes barndomshem i Forsnäs. Anna-Lisa hade stor omsorg om oss alla och speciellt barn och barnbarn, det var för henne en stor glädje att se dem växa upp. 

Vi minns hennes enastående goda humör och positiva inställning till glädje och skratt. De två sista åren bodde hon på Ömheten där hon trivdes med den fina miljön och omvårdnaden. Vi kommer alltid minnas henne med kärlek och tacksamhet.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa