Dödsfall: Allan Nilsson, Bureå

Allan Nilsson, Bureå

Allan Nilsson, Bureå.

Allan Nilsson, Bureå.

Foto: Privat

Dödsfall2020-04-25 05:00

Under påskafton avled Allan Nilsson på Skellefteå lasarett efter en tids sjukdom. Han blev 78 år. Närmast sörjande är hustrun Birgitta, barnen Helene och Johan med familjer samt syskonen.

Pappa var född och uppvuxen i Övre Bäck som nummer två i en syskonskara på fem. 1964 gifte han sig med Birgitta och de fick oss barn, som sedan utökades med sex barnbarn. Pappa började arbeta i skogen redan som 14-åring. Sedan blev det BP i Bureå och därefter Boliden Rönnskär som han blev trogen fram till sin pensionering.

Pappa var mycket sportintresserad och missade aldrig en match med Skellefteå AIK. Fotboll och skidor hade han också ett stort intresse för. Under några år var han också engagerad som ledare inom ungdomsfotbollen i Bureå IF. Pappa tyckte mycket om att sjunga och var med i Bureå manskör under ett antal år. Han var en positiv person som alltid ställde upp för oss och alla i hans närhet.

Under ett antal år var han engagerad i väntjänsten i Bureå där uppdragen var många, ända fram till han själv drabbades av sjukdom. Pappa lämnar ett stort tomrum efter sig, men kvar har vi alla fina minnen.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!