Dödsfall, Alice Johansson, Skellefteå

Dödsfall, Alice Johansson

Alice Johansson

Alice Johansson

Foto: Privat

Dödsfall2021-02-27 05:00

Alice Johansson vår älskade mamma, farmor, mormor, svärmor, gammelfarmor, gammelmormor somnade lugnt och stilla in i en ålder av 91 år på Sunnanängs äldreboende den 17 februari, där hon bott senaste året.

Hon var född och uppvuxen i Åmliden som sista barnet i en stor syskonskara. Hon träffade i unga år vår far Åke. De gifte sig sedan och fick oss barn Börje, Berndt, Bosse och Karin. Första åren bodde de i Adak och sedan i Malå för att sedan 1966 flytta till Skellefteå. 

Mamma började arbeta som lokalvårdare åt SJ där hon trivdes väldigt bra och var mycket omtyckt. Hon tyckte mycket om handarbeten av olika slag, och många var dom alster som hon delade ut till oss nära och kära som hon värnade mycket om. Hon var förnöjsam social och givmild som person och trivdes bäst hemma. Där bjöds alltid på gofika till alla som hälsade på. Andra intressen hon tyckte mycket om var bland annat hockey och bärplockning. Det vi minns henne mest för är omtanken och engagemanget för barn och barnbarn. Saknaden är stor.

Barnen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!