Christina Nordlund

Christina Nordlund, Byske.

Christina Nordlund.

Christina Nordlund.

Foto: Privat

Dödsfall2022-10-29 05:00

Christina Nordlund, Byske född 1948 (flicknamn Stenlund från Medle) avled den 20 oktober på Skellefteå lasarett efter en tids sjukdom. Hon jobbade väldigt många år inom äldrevården. 

1972 gifte hon sig med Thure Nordlund från Byske. De flyttade till Skelleftehamn 1972 där de fick sonen Patrik och dottern Therese. De valde sedan att bosätta sig i Thures föräldrahem i Byske. Husvagnslivet blev lockande både sommar- som vintertid och skoterturer med bekanta blev nästan av varje helg. 

Christina älskade att resa. De åkte på många resor med buss till olika länder. Hon älskade även att måla tavlor. Men framför allt var det familjen och vänner som betydde mest. Hon fick även fem barnbarn: Jesper, Jens, Max, Ina och Celine och sex bonusbarnbarn. 

Hon var väldigt varmt välkomnande och bjöd väldigt gärna på stora, varma middagar. Djur var också någonting som fanns i Christinas liv.

Vännen som alltid fanns i hennes liv sedan 1966 är Christine W. De jobbade även ihop och hon har även blivit en fin vän till övriga familjen. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!