Vår älskade maka, mamma, farmor och mormor har somnat in efter en tids sjukdom.
Carin föddes 1947 och växte upp i Skellefteå. Som tonåring sjunger Carin i St Olovs ungdomskör, där hon träffar Gunnar som ska bli hennes make livet ut. De utbildar sig till småskollärare respektive folkskollärare i Luleå och gifter sig 1966.
Arbetslivet som lärare inleds på den lilla byskolan i Lomsjö, där Carin undervisar de yngre eleverna och Gunnar de äldre. 1969 föds den första sonen Fredrik på lasarettet i Lycksele. Den lilla familjen flyttar runt till olika skolor i Vindeln och Umeå och 1971 föds David på Umeå lasarett.
Familjen bygger en villa i Byske som står klar 1975, när det tredje barnet Anna föds. Carin arbetar på Byskeskolan och engagerar sig i församlingsarbetet med aktiviteter för barn och familjer.
Efter tio år på Byskeskolan erbjuds Carin en tjänst som stiftskonsulent i Luleå stift. Hon har sitt kontor på stiftsgården i Skellefteå och arbetar med barn- och familjefrågor. Hon ansvarar genom åren för många kurser och läger, bland annat på Munkvikens lägergård som är en viktig plats för henne livet ut.
1990 går flyttlasset tillbaka till hemstaden Skellefteå. Carin arbetar med svenska kyrkans katikumenat och deltar i kurser och konferenser om vuxen tro i Sverige och Europa. Hennes egen kristna tro är genom alla år en vägledande del av hennes liv.
Carin blir egenföretagare och arbetar med samtalsgrupper om livsutveckling. Hon blir sjukpensionär på grund av ett hjärtfel men fortsätter att måla tavlor, delta i målerikurser och ha utställningar i Kusmarks och St Olovs kyrka.
Carin var en social och kreativ person som tyckte om att måla, skriva och sjunga i kör, men även baka, sy och sticka. Hon var mycket stolt över sina tre barn och sex barnbarn som gladde henne mycket. Hon är älskad och saknad.