Bertil Johansson

Bertil Johansson, Skelleftehamn.

Dödsfall2023-07-19 05:00

Med stor sorg meddelar vi att vår älskade Bertil Johansson, Skelleftehamn, har lämnat oss 87 år gammal. Hans bortgång lämnar en stor tomhet i våra hjärtan och vi kommer att minnas honom med stor kärlek och värme.Bertil var en älskad make, far, farfar, morfar och vän. Han hade strålande närvaro i våra liv och hans vänlighet, generositet och humor berörde många. 

Han lämnar efter sig ett ovärderligt arv av godhet och klokhet som kommer att leva vidare i våra minnen och hjärtan. Under sitt liv gjorde Bertil många värdefulla insatser för oss som stod honom nära. Han var även en egenföretagare och en engagerad medlem i sitt lokalsamhälle samt bidrog till att göra världen till en bättre plats på sitt eget sätt. Hans hängivenhet och engagemang kommer alltid att bli ihågkommet och uppskattat.

Bertil efterlämnar hustru, barn, barnbarn och barnbarnsbarn som han älskade oändligt. Hans närvaro och omsorg kommer att saknas av oss alla. Vi är tacksamma för vänner och bekanta som har visat sitt stöd och medkänsla i denna svåra tid. Era varma ord och omtänksamhet har varit en stor tröst för oss alla. Pappa Bertil kommer alltid att finnas i våra hjärtan och minnen. Må han vila i frid. Begravningsgudstjänsten har ägt rum i Sävenäs gravkapell 22/6 2023, där nära och kära samlades för att hedra Bertils liv och för ett sista avsked. 

Barnen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!