Anna-Lisa Boström

Anna-Lisa Boström, Skellefteå.

Anna-Lisa Boström.

Anna-Lisa Boström.

Foto: Privat

Dödsfall2022-11-12 05:00

Anna-Lisa Boström, Skellefteå har avlidit i en ålder av 84 efter en tids sjukdom, hon sörjs närmast av sönerna med familjer.

Anna-Lisa föddes och växte upp I Vallen i en syskonskara på tre där föräldrarna drev ett mindre jordbruk. Under ungdomsåren träffade hon Sture Boström från Lövånger som kom att bli hennes make, de bosatte sig också i Lövånger. Tillsammans fick de sönerna Anders (-60) och Robert (-67). Under sitt arbetsliv så jobbade Anna-Lisa på bland annat Sundkvists kafé och OKQ8.

Ett av hennes stora intressen i livet var blommor och handarbete, hon hade många  vackra växter och blommor både ute och inne som förgyllde hemmet och trädgården. Svamp och bärplockning var ett annat stort intresse som höll i sig så länge hon hade ork.

94 och 97 föddes deras två barnbarn Linn och Lisa som de längtat efter och ägnade mycket tid åt.

2008 blev Anna-Lisa änka då Sture lämnade familjen, några år senare valde Anna-Lisa att lämna Lövånger och flytta till Skellefteå där hon levde sina sista år. 

Hon lämnar ett stort hål i våra hjärtan, men vi  kommer att minnas  henne med glädje  genom de ljusa stunder hon gett oss. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!