Anna-Greta Sikström

Anna-Greta Sikström.
Anna-Greta Sikström.

Anna-Greta Sikström, Kåge.

Dödsfall 18 november 2023 05:00

En vecka innan 90-årsdagen tog vi avsked av vår kära mor, mormor, mormorsmor och mormorsmormor, Anna-Greta Sikström.

Vi, fem döttrar, växte upp med en stark och modig kvinna med ett stort hjärta som räckte till för hela hennes stora familj och många andra som hon på ett naturligt sätt välkomnade in i familjen. Det är många som ätit middag, fikat och firat högtider i hennes och vår pappa, Sten Sikström hem.

Hon har också mött många människor i Pingstkyrkan, LP-stiftelsen, PMU secondhand-butik och när hon sålt kakor och Tupperware. Vad hon än tog sig för med var det med ett stort engagemang.

Stugan i hennes barndomstrakter utanför Sundsvall var också en viktig del i hennes liv. Även där tog hon emot oss barn med familjer, vänner och annan släkt för att alla som ville skulle få njuta av ”Paradiset på stranna”.

När hon drabbades av sjukdom och så småningom flyttade till Hedviggården där hon bott de sista åren har hon varit lycklig och fått njuta av livet samtidigt som hon fortsatt delat med sig av sin omsorg och kärlek till oss i familjen, grannar och den underbara personalen på Blåsippan, Hedviggården.

Vi är tacksamma för vår mamma som alltid funnits för oss och många andra i livets alla skeenden.

Nu har världen förlorat en människa som under hela sitt liv gjort sin lilla vrå av världen lite bättre men ringarna på vattnet av omsorg och kärlek sprids vidare genom alla oss som fått lära känna henne.

Döttrarna med familjer 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa