Ann-Christine Packendorff

Ann-Christine Packendorff, Falkenberg.

Ann-Christine Packendorff.

Ann-Christine Packendorff.

Foto: Privat

Dödsfall2023-04-22 05:00

Ann-Christine växte upp i Clemensnäs. Hon föddes in i en familj som bestod av mor Elsa, far Mandor och tre storasystrar. 12 år skiljde mellan ”Titti” och näst yngsta barnet.

Redan vid 17 års ålder fick hon sin son Patrick. De första åren fick hon god hjälp av sin svärmor bland annat för att gå gymnasiet klart medan Patricks pappa gjorde lumpen. Efter några år gick de skilda vägar och tidvis har hon levt själv med Patrick vilket gav dem en nära och fin relation.

Hon fick två barnbarn, William och Lisa, som var viktiga för henne även om hon hade dem långt bort. 

Ann-Christine var en glad, snäll och omtänksam person. Hon satte andra framför sig själv.

Hennes liv hade skeden med olika livskamrater vilket också gav olika intressen. Fjällen till fots, skidor och skoter. Fiske och bärplockning. Stuga i Granbergsträsk och Siknäs. Hon har älskat kläder och shopping och var alltid mån om att vårda sitt utseende, sitt hem och sin trädgård.

För 22 år sedan träffade hon Göran som fångade hennes hjärta. Hon sa upp sig från sitt jobb på Tieto, flyttade till Falkenberg och de gifte sig. I Falkenberg jobbade hon i en butik för hudvårdsprodukter men valde att gå i pension vid 63 års ålder. Göran och ”Anki” har ägnat sig åt alla möjliga sysselsättningar som golf, MC, båt och flertalet resor. De sista åren var de husbilsägare vilket blev mycket lyckat.

Ann-Christine var en mycket positiv människa. När avancerad cancersjukdom diagnostiserades summerade hon: ”Jag har haft ett bra liv”. När hon åkte till sjukhuset för att opereras var hon glad och fast besluten att besegra sjukdomen. Sorgligt nog blev det inte så och vår mamma, maka, svärmor och farmor återvände aldrig hem.

Patrick och Eva

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!