Alf Marklund

Min älskade make och vår älskade far Alf lämnade oss hastigt, lugnt och stilla i sitt hem natten till onsdag 5/7.

Alf Marklund.

Alf Marklund.

Foto: Privat

Dödsfall2023-07-15 05:00

Alf föddes i Forsberget hos sin mormor och morfar 1933. Där levde han ett kärleksfullt liv sina första tio år. Därefter flyttade han med sin mor till Brännfors, där hans tre systrar föddes. 

1957 gifte sig Alf och Gertrud. De fick 3 barn tillsammans. Våra föräldrar bodde först på Brännan och sedan flyttade dom till Mobacken. Där har vi haft en fin uppväxt med många härliga minnen och otaliga semesterturer i husvagn.

Alf var väldigt förtjust i Norge, natur och fjäll. Därför har många turer gått till fjällen i Sverige och Norge. Han var också en sann djurvän.

Han jobbade med många saker under sitt yrkesverksamma liv som bland annat chaufför och kranförare, sedan egenföretagare fram till sin pension. 

1988 gick våra föräldrar skilda vägar och sedan träffade han sin livskamrat Karin som han levde tillsammans med resten av sitt liv.

Alf var väldigt arbetsam och hade många idéer och planer för framtiden. Pigg som han var så satt han kvällen innan han gick bort och tittade på husvagnsannonser för kommande äventyr. Så han levde verkligen fullt ut fram till sitt sista andetag. Han är så saknad. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!