Mats Larsson, Skellefteå

Mats Larsson, Skellefteå

Mats Larsson

Mats Larsson

Foto: Privat

Familj2020-07-30 05:00

En solig sommardag när naturen var som vackrast, somnade vår älskade Mats in, omgiven av sin familj.

Mats växte upp i Hökmark, näst yngst av fyra syskon. Föräldrarna hette Nancy och Johan.

På 60-talet träffade han Margit och de fick tillsammans två söner, Kent och Jonas. Paret gick senare skilda vägar och 1978 träffade han Lena och sonen Dan föddes.

Mats arbetade till en början som rörmontör och kom senare in i dentalbranschen, där han arbetade både som säljare och servicetekniker. Därefter startade han egen firma inom samma bransch, som han drev fram till pensionen.

Mats hade flygcertifikat och flög dels civilt, men också brandflyg och militärt, dessutom hade han i unga år en Stinson.

Han välsignades med barnbarn, fyra flickor, vilka var en stor glädje för honom.

Mats paradis på jorden var sommarstugan i Simpöra. Där tillbringades all ledig tid, från tidig vår till sen höst. Där var det alltid något projekt på gång och händig och kunnig som han var, fick många grannar och bekanta hjälp av denne ”Handy Man”. Att vara ute i naturen, plocka svamp och bär var några av hans intressen. Men han gillade också läsning, hockey och sociala kontakt. Han hade en stor portion humor och otaliga är de spratt som han utsatt oss för. Han var en sann djurvän och många är de hundar som fått köttbullar av honom i Simpöra.

Mats blev 77 år

En fantastisk person har gått ur tiden och vi kommer sakna honom så.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!