Inger Kågström, Byske

Inger Kågström, Byske

Inger Kågström

Inger Kågström

Foto: Privat

Familj2020-07-25 05:00

Inger Kågström var dotter till Göte och Vivianne Marklund. 

Vår fina fru, mamma, dotter och syster har somnat in. Himlen är nu en ängel rikare. Inger hade ett stort hjärta, ett hjärta fyllt av färg och energi. Hennes passion för att hjälpa och stödja andra lyste alltid igenom och hon älskade att roa sina vänner. Inger har genom hela livet varit stark, modig och positiv. 

Inger är uppväxt i Kåge tillsammans med föräldrarna och som mittenbarn i skara av tre. I unga år träffade hon sin stora kärlek Thomas. Tillsammans har de lyst av kärlek till varandra och under alla år har de upplevt otaliga äventyr, resor och fantastiska upplevelser. En kärlek starkare än någonting annat. De gifte sig 1989 och fick två barn Claes och Malin. Barnen beskriver kärleken och livet som Inger och Thomas har haft som det bästa. Ett liv som inspirerar och berikar varje dag med kärlek och vänskap. Det bästa livet. 

Inger hade många intressen. Segling, hästar, akademisk ridkonst, resor, äventyr, teckenspråk och sitt arbete. Inger har alltid varit driven. Hon gick gymnasiet på Balder och har utbildat sig till förskolelärare i Luleå, sedan till speciallärare inom hörsel i Stockholm och tog en masterexamen 2002 med spetskompetens inom Cochleaimplantat på Birminghams Universitet. 

Inger var specialpedagog, speciallärare, teckenspråks- och dövblindtolk. Tack vare sin profession arbetade hon på många platser i hela Sverige. Hon avslutade sina fina yrkeskår i Ursviken där hon stortrivdes. Hon var en specialist på sitt arbete och hon kommer vara saknad av kollegor, föräldrar och barn som hon mött. Av lite gav hon mycket, av glädje gav hon mer, av kärlek gav hon allt Inger blev 59 år. Hon lämnade det starkaste avtryck hos oss alla. Vi kommer för alltid minnas henne och alla de underbara år vi haft tillsammans.

 Älskad för alltid. 

Med kärlek från familjerna

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!