Dödsfall Mats Hall Medle

Mats Hall

Mats Hall

Foto: Privat

Familj2020-06-19 05:00

Mats Hall född Hedström, hemmahörande i Medle har somnat in, han blev 56 år. Han var son till Hjördis och Karl-Gustaf Hedström och uppvuxen i Medle med sin storasyster Lena. Efter grundskolan gick han fordonslinjen på Anderstorpskolan och gick ut 1982. Under nästan sitt hela yrkesverksamma liv, från 1985 fram till sin bortgång var Mats anställd på Skellefteå Billackering. På lackeringen var han en lojal och yrkesskicklig medarbetare som var omtyckt och uppskattad av alla. 

I september 1990 gifte han sig med sin Pernilla och tog efternamnet Hall. Pojkarna Jens och Axel föddes därefter 1993 och 1995. I slutet av 90-talet övertog de Mats föräldrahem i Medle, vilket han omhändertog och förvaltade i över 20 års tid. På fritiden fanns intressen som att motionera, köra motorcykel och att följa Skellefteå AIK i med- och motgång. Mats var en trygg och lugn person med en skämtsam humor som alltid ställde upp för familj och vänner.

Under sommaren 2015 insjuknade Mats i cancer, en sjukdom som skulle vara med honom till slutet. Han opererades på Mats och Pernillas 25-åriga bröllopsdag och åren som följde var både med och utan behandlingar. Trots en tuff diagnos hade Mats kvar sitt lugn och den humor som han hade genom hela sitt liv. Efter att familjehemmet i Medle överlämnats i säkra händer till nästa generation i början av 2020, flyttade Mats och Pernilla till Mobacken där han bodde sin sista tid.

Mats lämnar ett tomrum efter sig men vi gläds åt de minnen vi har av honom.

Pernilla, Jens och Axel

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!