André Forslund Malå

Familj2020-06-24 05:00

André Forslund Malå, avled den sjätte juni och han blev 43 år.

André växte upp i Slagnäs, som äldst i en syskonskara på tre. Han gick på högstadiet i Arjeplog och därefter gick han på gymnasiet i Arvidsjaur. Det blev ett par ströjobb här och där efter gymnasiet, men sedan fick han anställning på sågverket i Malå, där han sedan arbetade i stort sett hela sitt yrkesliv.

André köpte tidigt hus i Adak och efter ett par år träffade han Emma Brännström från Jörn. De gifte sig och fick två söner Hugo och Axel under tiden som de bodde i byn. Familjen flyttade sedan till Norsjö och där föddes sonen Carl. André sade upp sig efter en tid och jobbade ett år på Extena i Norsjö.

André och Emma separerade 2018. Därefter följde en hektisk tid som ensamstående med tre barn och ett nytt jobb på sågen i Malå, men den här gången som Produktionschef. Redan förra sommaren började han att planera sin och pojkarnas flytt till Malå. Det var inget lätt pussel att få ihop, men till slut föll så alla bitar på plats med ett nytt hus, ny skola, nytt jobb och en ny framtidsplan.

Nationaldagen skulle bli den första dagen på Andrés nya liv, men blev istället hans sista.

André var väldigt social och njöt av att spendera tid med sin familj, släkten och sina vänner. Hans dörr stod alltid öppen för alla.

André sörjs närmast av sina barn, flickvännen Therese med familj, föräldrar, syskon, släkt och vänner.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!