Lindgren målade – gjorde Bodens enda mål i förlustmatch

Mariestad tog ledningen tidigt innan AIK-veteranen Fredrik Lindgren utjämnade snabbt för Boden. Men det blev Bodens enda mål – och norrbottningarna förlorade första kvartsfinalmatchen med 5-1.

Fredrik Lindgren gjorde Bodens enda mål när norrbottningarna förlorade mot Mariestad.

Ishockey2021-04-06 21:38

När Boden åkte söderut för att ta sig an Mariestad i den första kvartsfinalmatchen i hocketettan var det hemmalaget som tog ledningen efter drygt sju och en halv minuts speltid. Men Fredrik Lindgren var med snabbt, och bara minuten senare hade AIK-veteranen hittat nätmaskorna till nytt likaläge.

Första perioden slutade till slut lika, men efter det tog Mariestad över. Tidigt i andra perioden hittade de tillbaka till ledningen, och utökade sedan tätt inpå periodpausen. Och efter två snabba mål i början på tredje perioden hade Boden svårt att komma tillbaka.

Det blev grinigt i slutminuterna, och flera utvisningar delades ut åt båda hållen. Men ställningen höll sig, och Boden fick se sig besegrade.