Jag skäms över min egen kommun

4 mars 2019 06:57

ÅSIKT · Hanteringen av tankkortshärvan i Malå

Kära politiker och tjänstemän vad gör ni med vår kommun? Jag blir arg ledsen och otroligt frustrerad över vad som händer i Malå, eller vad som inte händer.

Vi har anställda som dragit varumärket Tjamstanbackarna i smutsen och ni politiker och tjänstemän väntar bara på nästa utredning. Hur många behovs det? Ingen behöver ju ändå stå till svars, eller hur blir det?

Det har använts en massa pengar som skulle ha kunna gå till att fylla ut kommunens svarta ekonomiska hål. Jag skulle själv jättegärna vilja tanka på kommunens kort och minska min egen bränsleräkning. Vem vill inte det? Skulle tro vi är många.

Det görs utredning på utredning men inget händer. Ni kära Malå kommun, ni har betalat 200 000 kronor inklusive moms för en utredning som PWC gjort, och det händer inget, utan ni ska invänta en polisutredningen.

Hur får ni det att gå ihop då det redan tydligt visats att fel har begåtts och vilken avdelning som är ansvarig. Så vad är problemet? Hur kan ni lägga så mycket pengar på detta och ändå inte göra något åt det?

Jag skäms att vara Malåbo och det ska jag inte behöva. Skammen ligger inte på oss medborgare. Vi har inte gjort något att skämmas för.

Snälla politiker och tjänstemän, ta ert ansvar och gör det rätta. Annars tycker jag att ni ska avgå.

Måttet är rågat

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Pär Lindström

Ämnen du kan följa