TV-serie om fiske efter Inlandsbanan med nerslag i Piteälven

I sommar spelas TV-serien Fiskedestination in med fyra avsnitt av Fisketåget där sportfiskarna reser längs Inlandsbanan. Bland annat görs nerslag i Piteälven.

17 maj 2017 15:17

– Det finns ett stort intresse för fiske och det är något som kan förena alla kommuner utefter Inlandsbanan. Mycket talar för att det här kommer att bli riktigt bra, säger Eva Palmgren, tf chef Destination Inlandsbanan AB i ett pressmeddelande.

Deltagande kommuner är Jokkmokk, Arjeplog, Storuman, Sorsele, Vilhelmina, Dorotea, Berg och Härjedalen. Inspelningen börjar i Jokkmokk den 17 juli och avslutas i Sveg den 3 augusti.

Produktionen görs av Johan Broman, Tackle & event. Han är känd som fiskeguide och programledare för tv-serierna Fiskedrag, Fiske - lite djupare och Fiskedestination.

– Grunden i serien Fisketåget är att visa på de fantastiska fiskemöjligheterna som finns längs Inlandsbanan. Vi kommer fiska olika slags fisk i olika typer av vatten. Den röda tråden är att visa att alla kan fiska och uppleva naturen oavsett kunskap, ålder eller plånbok, berättar Johan Broman.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa